If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги изникнами следния проблем. Като вкарвам 1-ва и 2-ра влизат с малко зор /напън/ при другите скорости си е ок. Скоро смених съеденител, да ли са заминали скоростите напълно или синхронизатор или нещо такова?
Провери си маслото ,при мен трудно излизаха 3-та и 5-та ,и имах само 1 литър масло в скоростната кутия !
като се замисля коратами под двигателя е омаслена нещо а от никаде не тече и не губи масло може и да е от скоростите. Мерси колега за идеята дано да Е това че не ми се занимава с по-големи ремонти.
Провери си и двете помпи на съединителя, и щом кората ти е омаслена, огледай по-добре външната!
И аз това шях да кажа!
Ако намалее маслото в кутията първо тръгват проблемите с 5-та скорост!
А външната помпа на съединителя е точно там отгоре.....и незнам какво им става, но всяка пролет ако забелязвате няколко ГТВ-та поне (поне за тях ми казват) излизат с проблем на външната помпа.... Провери дали губи спирачна течност!
Може и по ск.кутия да има нещо, но май по-вероятно е помпата на съединителя.
Ако случайно ненадейно ти изчезне съвсем "педала" и не можеш да включваш скорости изобщо, а си на път.....гасиш колата вкарваш на избрана скорост (лесно) и тръгваш.... голяма мъка, но се предвижваш поне.
Но да не се стига до там най-добре!!!
Comment