Известие

Collapse
No announcement yet.

скорости?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• скорости?

Колеги изникнами следния проблем. Като вкарвам 1-ва и 2-ра влизат с малко зор /напън/ при другите скорости си е ок. Скоро смених съеденител, да ли са заминали скоростите напълно или синхронизатор или нещо такова?
    Alfa Romeo GTV

Провери си маслото ,при мен трудно излизаха 3-та и 5-та ,и имах само 1 литър масло в скоростната кутия !
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
      Провери си маслото ,при мен трудно излизаха 3-та и 5-та ,и имах само 1 литър масло в скоростната кутия !
      като се замисля коратами под двигателя е омаслена нещо а от никаде не тече и не губи масло може и да е от скоростите. Мерси колега за идеята дано да Е това че не ми се занимава с по-големи ремонти.

П.П събирам пари за мотор.
      Alfa Romeo GTV

Comment

Провери си и двете помпи на съединителя, и щом кората ти е омаслена, огледай по-добре външната!
        "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
          Провери си и двете помпи на съединителя, и щом кората ти е омаслена, огледай по-добре външната!
          И аз това шях да кажа!

Ако намалее маслото в кутията първо тръгват проблемите с 5-та скорост!

А външната помпа на съединителя е точно там отгоре.....и незнам какво им става, но всяка пролет ако забелязвате няколко ГТВ-та поне (поне за тях ми казват) излизат с проблем на външната помпа.... Провери дали губи спирачна течност!

Може и по ск.кутия да има нещо, но май по-вероятно е помпата на съединителя.
          Ако случайно ненадейно ти изчезне съвсем "педала" и не можеш да включваш скорости изобщо, а си на път.....гасиш колата вкарваш на избрана скорост (лесно) и тръгваш.... голяма мъка, но се предвижваш поне.
          Но да не се стига до там най-добре!!!
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
            помпите са сменяни не отдавна мисля че не е от тях но ще проверя тея дни всичко и мерси на всички за помоща
            Alfa Romeo GTV

Comment

Working...
            X